Unibet

Unibet

Pe langa acest bonus inovativ si aproape unic de bun venit, Unibet ofera clientilor si o selectie de alte promotii, care includ:

Asigurari europene de fotbal pe biletul de tip acumulator – aplicabile tuturor meciurilor din Liga Campionilor si Europa League, asigurarea acca Unibet ofera clientilor lor miza inapoi, ca un pariu gratuit, in cazul in care rezultatul lor de patru ori mai mare de 10 GBP sau echivalentul valutei in care contul este deschis, este scazut cu doar un rezultat gresit. Pentru a se califica, biletele de tip acumulator initiala trebuie sa aiba cote combinate de cel putin 2/1. T&C se aplica.

’90 + ‘- O alta oferta inovatoare oferita de Unibet, oferta lor de fotbal 90+ ofera bani inapoi la pierderea pariurilor pana la maximum 50 de lire sterline pe o varietate de piete selectate daca exista un gol marcat dupa minutul 90 din meciul din intrebare. Oferta este disponibila in prezent pentru meciurile din Premier League, Champions League si La Liga. T&C se aplica.
La aceste promotii de top si care nu lipsesc din oferta, mai apar promotii saptamanale care sunt tot din aceasta categorie avand in vedere ca apar cu regularitate pe Unibet si la evenimentele cele mai titrate din oferta.