1xBet are cel mai bun control la joc responsabil

1xBet are cel mai bun control la joc responsabil

Fiecare are mijloacele preferate de a paria, din modul in care le place sa vada cotele afisate pana la tipurile de pariu pe care le place sa plaseze. Cotele pot fi afisate in zecimale sau in variantele preferate de pietele din SUA, Marea Britanie, Hong Kong, Indonezia sau Malaezia. Exista, de asemenea, controale regionale, care va permit sa schimbati setarile la cele preferate din partea dvs. de lume.

Controalele suplimentare va permit sa modificati modul in care sunt afisate cotele, sa activati sau sa opriti acumulatorul zilei si sa modificati totul, de la schema de culori pana la alegerea daca aveti sau nu indicari de pariere.

Pentru controlul exclusiv, 1xBet l-au blocat, oferind un serviciu de pariere extrem de personalizat, care este cu o reducere peste concurenta.
Gama mare de optiuni bancare

1xBet ofera o gama obisnuita de optiuni de plata pe care site-urile lor sunt potrivite sa le ofere. Aceasta include Visa, MasterCard si Maestro. Alte optiuni de plata sunt China UnionPay, Entropay, Vimo Portofel, Qiwi, WebMoney, Yandex, Neteller GO, Bradeco, Skrill si o serie de alte persoane. Multi dintre acesti furnizori de plati sunt specifice anumitor regiuni, astfel incat nu toti vor fi disponibili pe teritoriul dvs. Platile se vor sterge instantaneu si fara nicio taxa de serviciu in toate cazurile, cu exceptia uneia sau a doua exceptii.

In fiecare zi, 1xBet ofera cote la peste 1.000 de evenimente sportive, de la box la handbal si de la baseball la volei. Tipurile de pariu disponibile includ handicapul european, scorul corect, prima echipa care marcheaza, rularea jocului, over / under si multe alte optiuni. In cazul anumitor sporturi, exista chiar si optiunea de a pune pariuri din cap la o pereche de sportivi care concureaza in acelasi eveniment.

Priviti meciul zilei de pe site, de obicei un eveniment sportiv important in care va puteti bucura de cote sporite. Pe langa pariurile premergatoare jocului, 1xBet se ocupa de pariuri live in continuu, oferind cote la orice, de la lovituri de colt pana la lovituri libere si cartonase galbene.