Betfair

Betfair

Nu recomandam aceasta casa de pariuri!

Betfair ofera holdem si omaha, care sunt cele mai populare tipuri de poker ce se intalnesc pe un site online. Limitele pentru ambele variaza de la .01 / € .02 la 5 € / 10 €. Cea mai mare parte a actiunii se invarte in jurul valorii de maxim 6 minute.

Betfair ofera si jocuri rapide de poker, pe care le numesc Speed Poker. Cand cumparati unul dintre aceste jocuri, sunteti amestecat cu un grup de jucatori si asezat la o masa la intamplare.

Dupa ce tuturor li se ofera o mana, veti avea imediat optiunea de a va plia mana inainte ca actiunea sa va ajunga vreodata. Cand faceti acest lucru, veti fi plasat la o noua masa cu un lot nou de jucatori din gramada.

Aceasta forma de poker va permite sa pliati si sa pliati pana cand veti primi mainile pe care doriti sa le jucati. De asemenea, va permite sa intrati in sute de maini pe ora – multipli de maini in comparatie cu un joc standard de numerar.

Au multe turnee. Cand am redactat acest articol despre Betfair, au fost mai mult de 290 de turnee active. Si acesta este doar varful aisbergului.

Betfair spune ca garanteaza peste 3 milioane de lire sterline in fiecare luna.