Efortuna

Efortuna

Primul lucru pe care il observati la intrarea in zona de pariuri EFortuna este scrierea. Multi au scris. Multe tabele. O multime de butoane pentru a face clic pe asta inseamna multe informatii. Pariul este o arta si este arta de a lua ceea ce stie, de a face o analiza a acesteia si de a crea o prognoza pentru viitor, care este atat corecta, dar nu evidenta.

De ce? Pentru ca, daca este evident, va fi un pariu pe care toata lumea il poate prezice, va merita bani putini si nu va merita practic in valoare. In cazul in care informatiile va spun prea mult, este posibil sa fie doar o predictie falsa si veti gasi pariuri pe calul gresit. Tot ceea ce aveti nevoie, in scopuri informationale, EFortuna va va pregati pentru confort.

Aceasta lista nu include nici macar jumatate din sporturile pe care este posibil sa parieze, iar fiecare sport trebuie apoi impartit in pariurile specifice care pot fi facute. De fapt, nu este vorba doar despre cine castiga si cine pierde, ci despre o multitudine de date si evenimente care se intampla sau nu se intampla.

Mai mult, un calendar este produs de sistemul care se conecteaza la contul dvs., dupa ce ati creat unul, pentru a va mentine la curent cu toate evenimentele care va intereseaza. Nu veti mai pierde niciodata o cursa, nu veti mai putea uita niciodata un eveniment.