Iata 3 motive sa nu ratezi bonusul de inregistrare de la Betwinner

Iata 3 motive sa nu ratezi bonusul de inregistrare de la Betwinner

Un motiv bun pentru a alege sa va ronegistrati ca utilizator al acestei platforme este ilustrat de bonusul sau atractiv de bun venit: dupa ronegistrare, BetWinner va oferi tuturor jucatorilor noi un bonus de bun venit de 100% din suma depusa pana la o valoare maxima de 100 € .

Daca acest bonus nu este suficient de bun pentru tine, platforma nu inceteaza sa mai ofere alte promotii si bonusuri atractive! Pentru a va oferi un exemplu: daca decideti sa va completati in mod regulat propriul cont de cazinou joi, atunci veti continua sa primiti, de fiecare data, o taxa bonus de 100% din valoarea taxelor dvs. pana la o cifra de 100 EUR.

Daca sunteti jucatorul care cauta un cazinou online cu bonusuri, promotii si jocuri de cazino de calitate, ar trebui sa aruncati o privire la recenzia noastra despre BetWinner, deoarece este un operator foarte nou pe piata care ofera deja un bonus de bun venit si diverse promotii in toate sectiunile. Am dori sa precizam ca este o casa de pariuri si un cazinou complet sigura, deoarece functioneaza sub o licenta emisa de Guvernul Curacao.

BetWinner s-a gandit la toate: are, de fapt, si un program VIP / Loialitate pe care nu il poti decat sa il iubesti. De fiecare data cand utilizati jocurile de cazino online, veti obtine puncte bonus. In functie de joc, punctele pot varia de la 1 la 450 de puncte.

Odata ce reusesti sa castigi suficiente puncte bonus, poti sa mergi la Codul promotional al magazinelor de cazinouri online si sa le schimbi in rotiri gratuite. In plus, exista promotii de cazino virtuale cu clasamente care recompenseaza jucatorii cu cea mai buna performanta cu cadouri generoase.

Daca sunteti un sportiv si, la vremea respectiva, va place sa va distrati si cu pariurile sportive, sa considerati ca Betwinner este cu adevarat interesant!

Chiar daca este o platforma tanara, aceasta prezinta, in opinia noastra, o oferta foarte competitiva pe piata. Betwinner apare ca Bookmaker atat in ​​Italia, cat si in strainatate, tocmai datorita unei combinatii castigatoare de cote favorabile, unei game largi de piete sportive pe care sa pariati si bonus atractiv!

Daca sunteti in cautarea unei noi case de pariuri pentru pariurile dvs. sportive, Betwinner va ofera sansa de a paria pe 27 de sporturi diferite, incluzand, desigur, toate cele mai populare optiuni ale momentului.