22bet

22bet

La 22bet intelegeti clar ca vizionarea sporturilor este mult mai interesant atunci cand pariati in joc. Drept urmare, marca iti ofera o cantitate imensa de cote de pariuri live pentru fiecare meci individual care acopera titluri precum CSGO, Dota 2, Warcraft III, StarCraft II si League of Legends.

Pentru un meci CSGO de baza, va puteti astepta sa gasiti o multime de cote in joc, care acopera totul, de la castigatorul meciului, pana la scorul corect, numarul total de harti castigate, in plus, ar trebui sa puteti incerca, de asemenea, cateva pariuri cu handicap.

Din pacate, se pare ca 22Bet nu trebuie sa includa inca optiuni de streaming in direct pentru pariurile lor de sport. In ciuda acestei omisiuni, brandul va va tine la curent cu o multime de statistici live utile, astfel incat sa puteti obtine un nivel suplimentar de cunoastere a pariurilor sportive in joc.

In functie de locatia dvs., 22Bet va ofera o suma masiva de modalitati de a adauga fonduri in contul dvs. De obicei, puteti face depuneri de la 1 € cu marci fiabile precum Visa, Maestro, Entropay, Skrill, Qiwi, WebMoney, Neteller, EcoPayz si Paysafecard. Din pacate, nu exista nicio optiune PayPal aici, dar puteti face intotdeauna un transfer bancar sau chiar utilizati o criptocurrency precum Bitcoin pentru cresterea soldului contului.