Betano

Betano

Cu principalele site-uri de comparare a cotelor care nu acopera inca Betano, este nevoie de mai mult timp pentru a verifica preturile, dar valoarea este buna, fotbalul oferind preturi cu adevarat puternice in comparatie cu jucatorii consacrati.

Betano este autorizat in Romania si puteti gasi aceste informatii chiar in partea de jos a paginii de pornire. Unii operatori includ, de asemenea, acest lucru intr-o sectiune Despre noi si, desi acest lucru nu este aici, sunt foarte transparenti in ceea ce priveste aceste informatii.

O modalitate de a iesi in evidenta fata de ceilalti baieti noi este introducerea unui set de promotii Betano in curs, alaturi de o oferta de inscriere. Au facut asta si vestile bune incep cu acea oferta de deschidere, care este una generoasa.

500 de ron sunt disponibili pentru jucatorii noi ca participare de 100% la creditul de deschidere si trebuie sa depui doar 10 rono pentru a putea profita de acesta. Sansele minime si termenii de rulare sunt mai lungi decat unii, dar raman corecti, asa ca asigurati-va ca verificati toate tsurile si c-urile.

Dincolo de aceasta prima oferta, Betano ofera o oferta de returnare in cazul reincarcarilor daca nu aveti fonduri si nu aveti pariuri restante in cont, in timp ce exista si un impuls acca care va poate imbunatati profiturile pe multis cu pana la 10%. In general, acesta este un pachet competitiv si unul care ar trebui sa le ofere avantajul unor carti sportive similare.