Netbet

Netbet

Netbet ofera o gama larga de jocuri cu o gama la fel de larga de limite de pariere. Aceste limite de pariere pot face toata diferenta intre a ramane in joc si a pierde totul. Sloturile Netbet variaza destul de mult in limitele minime si maxime si depinde adesea de designerul jocului. Cu toate acestea, in general, limita medie mica a sloturilor este de 1p si maximul poate varia, dar 200 de lire sterline este un numar bun pentru medie.

Jocurile de masa precum ruleta si blackjack-ul au limite diferite la ambele capete, joase si inalte. Din nou, in general, majoritatea jocurilor de ruleta si blackjack de la Netbet vor oferi un pariu minim de 10p pana la maxim 10 GBP pe pariu. In ceea ce priveste marjele de plata, Netbet este auditat in mod independent de iTech Labs, iar media lor actuala este de 96%, cu sloturi in partea ridicata a procentelor marjei de plata.

Netbet ofera un club VIP care are 5 niveluri VIP diferite. Spre deosebire de alte cazinouri online, unde intrarea in programul VIP se face doar prin invitatie, Netbet isi introduce automat noii membri in Nivelul de bronz al programului VIP. Cele 5 niveluri sunt: bronz, argint, aur, platina si diamant.

Beneficiile variaza in functie de nivel, dar elementele de baza includ puncte de compensare imbunatatite si oferte suplimentare bonus. Nivelurile superioare se pot bucura de invitatii la evenimente exclusive, premii exclusive, un manager de cazinou privat si multe altele. Mai mult, jucatorii VIP au posibilitatea si accesul la servicii personalizate de gazduire VIP cu apeluri frecvente, e-mailuri personalizate si comunicare.