1xbet

1xbet

Nu in ultimul rand, dar nu cea mai putin ingrijoratoare si ingrijoratoare: cum putem recapata increderea cu un site mare de pariuri, cum ar fi 1xbet, dupa ce am vazut informatii difuzate pe web cu privire la asistenta lor si la reclame pe filme piratate?

In rezumat, standardul dublu nu trebuie tolerat. Permiterea inregistrarii fara ca initial (ab initio) sa se necesite un Document de Identitate pentru a impiedica inregistrarea minorilor nu trebuie tolerat. Licenta casei de pariuri trebuie revocata pentru a actiona contrar masurilor stricte de mai sus. Crima este malefica pentru umanitate.

Dupa ce am jucat in Live Casino România (Jocuri autentice), am observat ca soldul meu scade chiar atunci cand castigam. Asa ca am facut un test final de 0,50 USD pariat si am castigat, dar soldul meu a scazut cu 0,50 USD in loc sa urc.

Am contactat echipa de asistenta de mai multe ori despre acest lucru, dar de fiecare data raspunsul lor a fost ca il vor trimite specialistului. Dupa aceea, mi-au spus in sfarsit ca nimic nu este in neregula cu sistemul lor si banii mei dispar.

Le-am cerut sa-mi arate cat am pierdut si cum reusesc sa devin 0,00, dar nu imi pot arata de fiecare data. Aceasta este ultima lor tactica in a-si insela clientii si a-si lua banii fara ca acestia sa observe. Sper ca oamenii vor fi despre acest lucru si nu ii vor conduce pe oameni sa isi ia banii fara un motiv.